Aperto tutte le sere dalle 19:30 alle 23:00 / Sabato e Domenica anche a pranzo dalle 12:30 alle 15:00 / Riposo: Mercoledì / Via Dei Principati 45, 84122 Salerno, Italy
Aperto tutte le sere dalle 19:30 alle 23:00 / Sabato e Domenica anche a pranzo dalle 12:30 alle 15:00 / Riposo: Mercoledì / Via Dei Principati 45, 84122 Salerno, Italy

KITCHEN
OF THE TERRITORY

TASTING MENU | 7 MOMENTS

THE MENU SELECTION IS DESIGNED FOR THE ENTIRE TABLE.
A tribute to tradition and the exceptional raw materials of our sea and land.

Welcome + 5 Chef’s choice courses + mini desserts

€ 70

With a pairing of 5 wines

€ 100

RAW

BREAD, BUTTER AND ANCHOVIES FROM PIOPPI CILENTO

€ 16

FISH TARTARE with SEA CHLOROPHYLL AND QUINOA

€ 21

RED PRAWN with FIG OIL AND PORK POPCORN

€ 29

COOKED

MULLET with LARD AND DRIED TOMATOES

€ 21

EGG AND EGGS

€ 16

PASTA

SPAGHETTI OF OUR PRODUCTION with CLAMS AND SEA HERBS

€ 21

TORTELLO OF OUR PRODUCTION STUFFED WITH SHRIMP, SOUR CREAM AND CHIVES

€ 25

SCARPARIELLO DI COSTA

€ 19

SECOND COURSES

FISH IN SALT with WHITE WINE AND ARTICHOKES

€ 25

GRILLED TURBOT with ZABAGLIONE AND SALICORNIA

€ 25

BREAM with ESCAROLE AND LEMON

€ 23

DEVILLED CHICKEN WITH LOCAL HERBS

€ 21

SWEETS

GOAT, CAPRESE AND RASPBERRIES

€ 8

LEMONS AND COCOA

€ 9

FRUIT TART

€ 9

OUR BAKERY INCLUDED
COVER CHARGE

€ 5

È l’incontro tra consistenze sorprendenti e sapori semplici ma mai banali.
Questa è la nostra vita, questa è la nostra cucina.

Costantino Pezzuti Chef.

ALLERGENI

GLUTINE
SOLFITI
CROSTACEI
LATTOSIO
FRUTTA SECCA E ODORI
MOLLUSCHI

* Il pescato viene lavorato e abbattuto direttamente da noi al fine di garantire la salute dei nostri ospiti e una maggiore qualità. In mancanza verrà acquistato già abbattuto / surgelato a bordo.
** Si prega di comunicare al personale di sala la necessità di consumare alimenti privi di determinate sostanze o prodotti che provocano allergie o intolleranza.